Blogi

Nyt se alkaa! (19.03.2019)

Olen matkalla kohti Satakuntaa ja nyt on aika avata vaalikampanja, sillä kauden viimeiset äänestykset on suoritettu. Vastuullisena miehenä koin oikeaksi suorittaa ensin luottamustehtävään kuuluvat työt, ennen seuraavan luottamuksen hakemista, miten sitä voisi edes hakea luottamustehtävään jatkoa, jos ei edellistäkään suorittaisi loppuun asti vastuullisesti.

 

Tasa-arvon päivä osuu tähän samaan päivään. Olen siitä iloinen, sillä mielestäni tasa-arvo on perusta koko yhteiskuntamme toimintoja ajatellen. Suomi pyörii luottamukseen perustuen ja siihen ymmärrykseen, että me kaikki olemme samanarvoisia. Yleinen ja yhtäläinen äänioikeus oli jotain vallankumouksellista silloin kun se otettiin käyttöön Suomessa. Edelläkävijyys on sopinut Suomen toimintatapaan aina ja mielestäni se on hyvä asia laajemmaltikin ajateltuna. Ymmärrys siitä että kaikki ihmiset ovat saman arvoisia on hieno ajatus, mutta toteutuakseen se tarvitsee tekoja. Olkoon asia mikä tahansa, parhaaseen ei päästä jos ollaan tyytyväisiä nykytilaan.

 

Vaalilupauksia jaellaan suuntaan jos toiseen ja niistä puhutaan paljon, syystäkin, koska ne vetävät suuntaviivoja niiden asioiden suuntaan joita pyritään edistämään. Fakta on kuitenkin se, ettei kukaan saa yksin tehtyä mitään. Ensin edustajan on vakuutettava oma porukka ja sen perään muut, kukaan ei siis tule saamaan kaikkia lupauksiaan läpi, vaikka kuinka yrittää.
Koska päätökset syntyvät neuvottelujen jälkeisillä kompromisseilla onkin tärkeää kuulla ja keskustella arvoista joita ehdokkaalla on, sillä ne kulkevat mukana koko kauden ja jokaisen asiankäsittelyn kohdalla.

 

Oma arvomaailmani perustuu rehellisyyden, oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon pohjalle. En tavoittele tälläkään kaudella pikavoittoja, vaan mielestäni hyvä politiikka on pitkäjänteistä ja kauaskatseista kestävän Suomen rakentamista, niinpä peilaan jokaisessa päätöksessäni lasten ja tulevien sukupolvien hyvinvointia. Lasten etu on aina mukanani.

 

Kun kaikki tulevat kansanedustajat kunnioittavat toisiaan, kuuntelevat toistensa näkemyksiä ja jaksavat kaukaisistakin näkökannoista neuvotella yhteisen Suomen ja suomalaisten tulevaisuutta parantavan kompromissin, saamme tulokseksi turvallisemman Suomen.

 

Jos haluat lähteä rakentamaan kanssani parempaa tulevaisuutta tai keskustella sinua pohdituttavista asioista niin ota yhteyttä ja tule juttelemaan kun tapaamme. Tehdään yhdessä.

 

Turvallinen tulevaisuus numerolla seiskakuus.

 

Ari
#ariturvaa